Rust, ruimte & recreatie
Bel ons: 0033 - 545 - 232 375

Covid-19

Village Le Chat mag haar deuren op 2 juni aanstaande weer openen!

Horeca, zwembaden en meer zullen allemaal weer toegangkelijk zijn. Uiteraard houden wij alle veiligheidsmaatregelen van de overheid aan om de gezondheid van onze vakantiegasten en personeel te handhaven. Zo zullen de tafels minstens 1 m uit elkaar staan, maximum 10 personen per tafel en zal het hele team van de horeca van mondkapjes voorzien zijn.

Daar waar nodig is zal een route uitgestippeld worden om zo min mogelijk rechtstreeks contact met elkaar te hebben en op diverse plekken kunen jullie je handen desinfecteren met handgel.

Franse premier Edouard Philippe heeft aangegeven dat de grenzen vanaf 15 juni aanstaande weer open zullen zijn voor buitenlandse vakantiegangers. Wij mogen vanaf dat moment dus iedereen weer verwelkomen!

Onze omgeving is vrijwel Corona vrij. Er zijn in de Charente nauwelijks coronapatienten geweest. Dit mede doordat wij in een dun bevolkte regio van Frankrijk op het platteland liggen. Village Le Chat is dan dus ook een zeer geschikte vakantiebestemming met de ruim opgezette woningen met tuinen van minstens 250m² tot wel meer dan 2000m²!

Er kan met een gerust hart geboekt worden. Mochten, ondanks het toezeggen van de Franse premier, de grenzen niet open gaan op 15 juni dan zullen wij uw vakantie kostenloos verschuiven of annuleren.

Het hele team van Village Le Chat staat klaar om jullie te ontvangen 😊