Village Le Chat, Logo

Faciliteiten

Hieronder een overzicht van alle aanwezige faciliteiten, met een korte toelichting. Als je vragen hebt, neem gerust contact op met de receptie. Bijvoorbeeld via whatsapp functie op deze pagina.

Epicerie La Dame Blanche

In de Epicerie verkopen wij gedurende het vakantieseizoen iedere dag vers stokbrood en heerlijke franse broodjes, zoals croissants en pain au chocolat van onze lokale bakker La Stéphanoise. Verder verkopen we een klein assortiment levensmiddelen en leuke souvenirtjes. Een lekkere fles wijn, lokale honing of huisgemaakte walnotenolie. Allemaal leuke souvenirtjes voor jezelf of voor de buurvrouw die de poes eten heeft gegeven tijdens jullie vakantie! Proef ook onze lekkere wijnen tijdens één van onze proeverijen met Billy!

Jeu de boules

Village Le Chat heeft ook een jeu de boules baan, dat mag natuurlijk niet ontbreken in een Frans vakantiedorp. Ook hiervoor kan je speelballen bij de bar huren als je die zelf niet hebt. La Dame Blanche epicerie verkoopt ook setjes. Je kan op woensdag en zaterdag middag ook gezellig aansluiten bij de "Village Le Chat" jeu de boules club, iedereen is welkom!

Kinderstrand

Een klein gedeelte van het meer is afgezet voor de kleine kinderen. Hier is een zandstrand aangelegd en zijn er diverse speeltoestellen, parasollen, ligbedden, wc en douche om zich af te spoelen na het zwemmen.

Kinderzwembad

Voor onze kleine vakantiegasten hebben we een apart ondiep kinderbad van 9×4 meter. Dit zwembad is conform de Franse wetgeving voor de veiligheid met een hekwerk afgezet.

La Dame Blanche restaurant

Buiten is een groot terras met mooie parasolbomen waar je de hele dag heerlijk buiten kunt zitten. La Dame Blanche is dagelijks geopend in de zomervakantie in juli en augustus. Van begin april tot eind september is La Dame Blanche op maandag, dinsdag en woensdag gesloten. In het hoogseizoen zijn de openingstijden van 09.30 – 24:00 uur. In het voor en naseizoen zijn de openingstijden van La Dame Blanche beperkter. Volg La Dame Blanche op facebook voor actuele informatie over openingstijden en het assortiment.

Minigolfbaan

Voor het terras van La Dame Blanche ligt een 18-holes minigolfbaan. Deze baan is ’s avonds sfeervol verlicht, zodat je dan ook kan spelen. Clubs, en ballen kan je bij de bar huren.

Receptie

Bij de receptie kan je terecht voor al je vragen en opmerkingen over het vakantiepark en de omgeving. Ook adviseren wij jullie graag over leuke uitstapjes. Op de receptie zijn diverse wandel-, fiets- en autoroutes beschikbaar. Onze receptionisten spreken Nederlands, Engels en/of Frans en staan jullie graag te woord van maandag tot en met vrijdag van 09:30 – 17:00 uur, op zaterdag van 9:30 tot 20:00 en op zondag is de receptie geopend van 09:00 – 1100 uur. Buiten de zomervakantie is onze receptie geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 – 12.30 uur. Gebruik de mail of app functie voor een contact, we antwoorden zo snel als mogelijk.

Sport-en speelvelden

Op het grote grasveld is er de mogelijkheid om diverse sporten uit te oefenen, onder andere een potje voetbal, volleybal of badminton.

Tafeltennis en basketbal

Natuurlijk kunt u op ons park ook tafeltennissen. De batjes zijn te huur bij de bar. Naast de tafeltennis tafels vindt je ook een basketbalnet, ook een basketbal is te huur bij de bar van La Dame Blanche. Ook deze voorzieningen zijn gratis te gebruiken.

Tennisbanen

Op het park zijn twee hardcourt tennisbanen. Deze banen zijn vrij toegankelijk. In het hoogseizoen dienen deze banen te worden gereserveerd bij de bar, daar kan je op huisnummer afhangen. Ons animatie organiseert ook leuke tennistoernooien voor jong en oud!

Zwembad

Village Le Chat beschikt over een verwarmd zwembad van 20×10 meter. Het zwembad is geheel betegeld en voorzien van ligbedden, stoelen en parasols. Je kunt hier kosteloos gebruik van maken. Voor onze kleine vakantiegasten hebben we een apart ondiep kinderbad van 9×4 meter. Dit zwembad is conform de Franse wetgeving voor de veiligheid met een hekwerk afgezet.

Zwemmeer

Midden in het park ligt een meer van drie hectare groot, waarin men kan zwemmen, vissen en heerlijk ronddobberen op een luchtbed of in een bootje. Heerlijk spelen met de kinderen op het zandstrandje compleet met speeltoestellen of lekker luieren en van de zon genieten op een van de ligweides naast het meer. In het meer is een trekvlot aanwezig om van de ene oever naar de andere te kunnen komen. Er is ook een vlot met glijbaan aanwezig! Het gebruik van motorboten en surfplanken is op het meer niet toegestaan. Dit is wel mogelijk op het meer “Lac de Lavaud” op twintig kilometer afstand van het park.