Village Le Chat, Logo

GolfbaanLa Prèze

Golf de La Prèze ligt direct naast ons park en is internationaal bekend om de mooie ligging met de vele heuvels en waterpartijen. Niet alleen de geoefende golfspelers kunnen zich hier uitleven. Speciaal voor mensen zonder GVB beschikt over La Prèze ook over een 18-holes par 3 baan.

Golfvakantie bij Village Le Chat

We hebben een breed aanbod aan vakantiehuizen perfect geschikt voor golfers!

Direct boeken

Golfvoordeel voor vakantiegasten

Natuurlijk hebben we voor onze vakantiegasten een goede deal met onze buren.

Iedereen die via ons een bungalow geboekt heeft krijgt maar liefst 25% korting op de Greenfees. Voor de gehele flight geldt deze korting. Let op, deze is niet eenmalig maar voor iedere keer dat je gaat golfen! Onze receptie heeft online toegang tot hun reserveringssysteem, dus we helpen je graag aan de balie. Voor de kleinere par 3 baan geldt deze korting niet.

Golfles

Neem een golfles bij een van de golf pro's.

De golfbaan beschikt over verschillende golf pro's die graag les geven. Uiteraard spreken zij Frans. Sommigen spreken ook Engels. Voor beginners, jong ervaren spelers of zeer ervaren spelers, hebben zij tips and pointers om je handicap te verbeteren. De lessen worden gegeven als privé les of in groepsverband. Uiteraard is het verstandig om vroegtijdig te informeren naar de mogelijkheden, want de golflessen zijn gewild.

Golfshop

De nieuwste snufjes op het gebied van de golfsport onder 1 dak.

Op de golf is een pro shop aanwezig, waar schoenen, clubs en allerlei kleding te koop zijn. Allerlei merken en leuke aanbiedingen. De shop is ingespeeld op de vakantiegasten van Le Chat, want zij biedt de mogelijkheid om clubs te huren.

Par 3 pitch and put

Golfen zonder GVB

Altijd al eens willen proberen of je golfen leuk vindt? Golf La Préze heeft naast een volwaardige golfbaan ook een par 3 baan. Deze baan mag je lopen zonder een GVB en is dus voor iedereen toegankelijk. Koop je greenfee (toegangsbewijs) en huur een paar clubs bij de pro shop, wie weet sla je een hole-in-1!

Andere golfbanen

Met de auto ben je nagenoeg binnen 60 minuten op een andere fantastische golfbaan in de buurt.

Village le Chat ligt te midden van diverse andere golfbanen, allemaal met hun eigen moeilijkheid of uitdaging. Met maximaal 80 auto kilometers van Le Chat kun je 10 golfbanen bereiken. De vakantiehuizen op Village le Chat zijn allemaal geschikt voor golfers, variërend van overdekt stallen van je clubs tot en met een buitenkraan. Perfecte uitvalsbasis voor een golfvakantie!

-Golf de la Prèze – Rouzède – 2km
-Golf du Genêt – Saint Barthélémy de Bussière – 20km
-Golf les Petites Chaumes – Garat – 31km
-Golf Club Hirondelle – Angoulême – 45km
-Golf d’Aubeterre – Aubeterre sur Dronne – 60km
-Golf Club de Limoges – Limoges – 65km
-Golf de Saint Lazare – Limoges – 66km
-Golf Club de Périgueux – Périgueux – 74km
-Golf du Cognac – Cognac – 77km
-Golf de la Porcelaine – Panazol – 80km

Direct boeken

Leuk dat je interesse hebt om je vakantie bij Village le Chat te boeken. Ons park leent zich perfect voor mensen met een passie voor de golfsport. Bekijk hieronder ons aanbod van bungalows!