Village Le Chat, Logo

Over Village le Chat

Village Le Chat is het mooiste vakantiepark van Frankrijk gelegen in de Charente op de grens van de Dordogne en de Haute-Vienne.

Op slechts een dag rijden van Nederland (930 km vanaf Utrecht) vind je ons prachtige vakantiepark Village Le Chat. Een bijzondere plek in de prachtige Franse natuur, waar vakantie is uitgevonden. Rust, ruimte en echt genieten van elkaar. Gelegen in een heuvelachtig gebied, te midden van bossen en weilanden, met veel riviertjes, meren en prachtige kastelen.

Village le Chat bestaat uit 243 vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn allemaal eigendom van particuliere, veelal Nederlandse, eigenaren. Een groot deel van de vakantiewoningen wordt via s.a.r.l Village le Chat Parc de Vacances verhuurd. Een deel is enkel voor eigen gebruik of wordt permanent bewoond. Ons bedrijf, s.a.r.l. Village le Chat Parc de Vacances is het enige bedrijf welke gevestigd is op Le Chat. Naast verhuur verzorgen wij het onderhoud van het park en het onderhoud van een groot gedeelte van de woningen. Ook het label La Dame Blanche is onderdeel van ons bedrijf.