Rust, ruimte & recreatie
Bel ons: 0033 - 545 - 232 375

Faciliteiten

 

Algemeen

Bij de receptie kunt u terecht voor al uw vragen en opmerkingen over het vakantiepark en de omgeving. Ook adviseren wij u graag over leuke uitstapjes. Op de receptie zijn diverse wandel-, fiets- en autoroutes beschikbaar. Al onze receptionisten spreken Nederlands en staan u graag te woord van maandag tot en met zaterdag van 10:00 – 12:00 uur en van 14:00 – 17:00 uur. Op zondag is de receptie geopend van 11:00 – 12:00 uur.

Een groot aantal bungalows wordt met gratis wifi aangeboden. U kunt bekijken in het menu « direct boeken », links in het menu « in huis aanwezig » : « wifi internetverbinding », dan zullen alle bungalows met gratis wifi tevoorschijn komen.

wasseretteIn de wasserette kunt u zelf uw was doen. We beschikken over twee wasmachines en een wasdroger. Muntjes hiervoor kunt u bij de receptie kopen.

Voor eventuele arrangementen zoals half- en/of volpension bent u bij ons ook aan het goede adres. Als u met een groep vrienden op golf-, fiets- of wandelvakantie wilt gaan, maar geen zin heeft om te koken, neemt u dan contact op met de receptie. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Eten & Drinken

broodIn de mini-markt bakken wij gedurende het vakantieseizoen iedere dag vers stokbrood en heerlijke franse broodjes, zoals croissants en pain au chocolat. Verder verkopen we een klein assortiment levensmiddelen.

Foto's park zomer 2013 065Het restaurant heeft een apart gedeelte met een gezellige bar. Buiten is een groot terras met mooie parasolbomen waar u de hele dag heerlijk buiten kunt zitten. “L’Orangerie” is dagelijks geopend in juli en augustus. Van begin april tot eind september is L’Orangerie op dinsdag, woensdag en donderdag gesloten. In het hoogseizoen zijn de openingstijden van 09.30 – 24:00 uur. In het voor en naseizoen zijn de openingstijden van L’Orangerie beperkter.

restaurantL’Orangerie is in het hoogseizoen iedere dag van 09:30 tot 24:00 geopend. In dit gezellige restaurant serveren wij naast eenvoudige menu’s ook een uitgebreid à la carte assortiment. Natuurlijk hebben we ook speciale kindermenu’s.

Foto's park zomer 2013 023In de friterie-snackbar kunt u terecht voor een lekkere snack, zoals Franse frietjes, maar ook voor een Nederlandse kroket of frikadel. Verder bakken we pizza’s in onze pizza-oven en kunt u andere afhaalmaaltijden bestellen.

 

Zwemmen

park_zwembad_lechatVillage Le Chat beschikt over een verwarmd zwembad van 20×10 meter. Het zwembad is geheel betegeld en voorzien van ligbedden, stoelen en parasols. U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Foto's park zomer 2013 063Voor onze kleine vakantiegasten hebben we een apart ondiep kinderbad van 9×4 meter. Dit zwembad is conform de Franse wetgeving voor de veiligheid met een hekwerk afgezet.

park augustus 2011 057Een klein gedeelte van het meer is afgezet voor de kleine kinderen. Hier is een zandstrand aangelegd en zijn er diverse speeltoestellen, parasollen, ligbedden, wc en douche om zich af te spoelen na het zwemmen.

Foto's park zomer 2013 009Midden in het park ligt een meer van drie hectare groot, waarin men kan zwemmen, vissen en heerlijk ronddobberen op een luchtbed of in een bootje. Heerlijk spelen met de kinderen op het zandstrandje compleet met speeltoestellen of lekker luieren en van de zon genieten op een van de ligweides naast het meer. In het meer is een trekvlot aanwezig om van de ene oever naar de andere te kunnen komen. Er is ook een vlot met glijbaan aanwezig ! Het gebruik van motorboten en surfplanken is op het meer niet toegestaan. Dit is wel mogelijk op het meer “Lac de Lavaud” op twintig kilometer afstand van het park (klik voor meer informatie op “de omgeving”).

 

Recreatie, Sport & Spel

Foto's park zomer 2013 029Voor het terras van de bar ligt een 18-holes minigolfbaan. Deze baan is ’s avonds verlicht, zodat u dan ook kunt spelen.

In deze gezellige ruimte met grote openhaard hangt een groot scherm, waar onder andere sportevenementen zoals de Tour de France worden uitgezonden.

Village Le Chat heeft ook een jeu de boules baan, dat mag natuurlijk niet ontbreken in een Frans vakantiedorp.


Op het grote grasveld is er de mogelijkheid om diverse sporten uit te oefenen, onder andere een potje voetbal, volleybal of badminton.

tafeltennis_smallNatuurlijk kunt u op ons park ook tafeltennissen. De batjes zijn te leen bij de bar. Ook deze voorzieningen zijn gratis te gebruiken.

tennis_smallOp het park zijn twee hardcourt tennisbanen. Deze banen zijn vrij toegankelijk. In het hoogseizoen dienen deze banen te worden gereserveerd bij de receptie.