Rust, ruimte & recreatie
Bel ons: 0033 - 545 - 232 375

Spelregels Bienvenue Arrangement

Bienvenue arrangement twv € 150,-

  • Koffie + appeltaart voor de vakantiegasten dag na aankomst
  • Gratis mini golf
  • Gratis Petanque
  • Iedere morgen vers stokbrood uit onze epicerie
  • Voucher van € 100,- te besteden in restaurant La Dame Blanche

Spelregels:

Voor het aantal vakantiegasten in de woning is de dag na aankomst tussen 10:00 en 12:00 uur een kopje koffie met appeltaart op het terras. Bij aankomst maken we een reservering in ons restaurant.

Voor 4 personen gratis minigolf, op ieder gewenste vakantiedag tussen 14:00 en 17:00 uur. Bij het inchecken ontvangt u muntjes voor deze activiteit.

Het gebruik van de petanque is gratis voor iedereen, echter de huur van ballen aan de bar kost geld. Voor een spel met 4 spelers hebben we een gratis set ballen beschikbaar. Op woensdag en zaterdagmiddag is de baan gesloten voor een toernooi. Buiten deze tijden om kunt u uw muntje hiervoor verzilveren aan de bar.

In onze epicerie is iedere morgen vers brood. U kunt iedere avond tot 17:00 uur brood bestellen, wij hebben voor u voor iedere dag ‘1 x pain’ besteld. Deze is voorzien in welkomspakket, de aanvullingen die u kiest uit ons assortiment rekent u aanvullend af. U kunt uw ‘pain’ niet omruilen voor een ander product, deze broden zijn speciaal voor u besteld.

Voucher restaurant ad € 100,- is vrij te besteden in het restaurant tijdens lunch, borrel of diner. Echter het verzilveren gebeurt ineens, u ontvangt geen betaal tegoed op een betaalkaart, dus in 1 keer besteden.

Niets van bovenstaande kunt u reclameren, tenzij een van de onderdelen niet door kan gaan omdat zij gesloten is. Dus, als het restaurant tijdens de gehele duur van uw verblijf gesloten blijft, heeft u recht op compensatie. Als u om uw moverende reden geen gebruik hebt gemaakt van 1 of meer van bovenstaande onderdelen van het welkomspakket, heeft u geen recht op passende compensatie. Bijvoorbeeld verlengen van de geldigheudsduur van de voucher

Niets uit het arrangement is overdraagbaar, het is uw arrangement en u mag ervan genieten. Eventueel misbruik van het arrangement zal in rekening worden gebracht bij de arrangementhouder.